vaandel2018
Hieronder treffen jullie openstaande vacatures aan binnen de M.A.-Run organisatie. Herkent u zich in 1 van deze, of weet u van een ander dat die dit graag zou willen invullen, dan reageert u via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.:


Coördinator en medewerkers Sponsorcommissie

In 2016 is de sponsorcommissie in het leven geroepen om het bestaan van de M.A.-Run te steunen. Het bezoeken/onderhouden van bestaande dan wel potentiele relaties hoort tot de kerntaak. Uitzetten van campagnes tbv donaties/sponsoring zijn andere taken. Huidige coördinator moet zich mede toeleggen op verhaal subsidies/fondsen dat zich de taak als medewerker en/of coördinator voordoet. Een pril team, met toch al de nodige ervaring/relaties staat te popelen deze over te dragen. Wij bieden een geweldige familie, die ieder jaar weer een heleboel mensen een lach op hun gezicht bezorgd, een heel weekend lang. Lees je jezelf terug in bovenstaand dan neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Nieuws

Uiting van waardering!

Zaterdag 21 april uit de M.A. hun waardering voor Martin Frankfort voor zijn jarenlange steun aan de M.A.-Run.  Oprichter Harry Bastings en een aantal zijpanrijders geven kinderen van de Mutsaersstichting, tijdens een zijspanrit georganiseerd door Kidzbase een onvergetelijke dag.
image001      logo Mutsaersstichtingpng Logo MA Run emailL

Samen zorg dragen voor deze kwetsbare kinderen in Venlo!

Volg ons!