vaandel2018
De M.A.-Run heeft passagiers én de M.A.-Run heeft Buddies. Buddies zijn mensen die het verschil maken. Zij hebben de M.A-Run in hun hart gesloten. Zij willen onze passagiers een hart onder de riem steken. Zij willen hun betrokkenheid tonen. Wil jj dat ook?

NOU, DAT KAN!
De M.A.-Run wil zoveel mogelijk buddies maken, deze kunnen wij/zij goed gebruiken. Nu meer dan ooit. Word daarom buddy voor slechts 25 euro. Met jullie steun kunnen wij ook dit jaar en in de toekomst zorgen voor een bijzonder M.A.-Run weekend!

BUDDY WORDEN?
Als buddy krijg je het exclusief t-shirt van dat jaar en uitnodiging om de playback- en soundmixshow van de passagiers mee te maken op de vrijdagavond van ons feestweekend. Voor de editie 2017 is dat op 15 September.t shirt

EEN ORIGINEEL CADEAU?
Geef het ‘M.A.-Run Buddieschap’ cadeau aan een vriend, vriendin of familielid.

MEER DOEN?
Dat kan natuurlijk ook! Een (eenmalige) bijdrage aan de M.A.-Run is meer dan welkom! Want op alleen goede bedoelingen kan geen enkel evenement draaien.

Ja, ik word Buddy!

Middels onderstaand formulier kunt u heel eenvoudig Buddy worden van de M.A.-Run. De betaling van €25 vindt plaats via iDEAL.
Uw naam(*)
Ongeldige invoer

Uw woonplaats(*)
Ongeldige invoer

Uw e-mail adres(*)
Ongeldige invoer

Eenmalige betaling
25,00

Maat T-shirt (*)
Ongeldige invoer

Anti-spam code(*)
Anti-spam code
Ongeldige invoer

U gaat ermee akkoord dat uw naam en woonplaats getoond worden op de Buddies-pagina. Het e-mail adres wordt uiteraard niet getoond.

Nieuws

Uiting van waardering!

Zaterdag 21 april uit de M.A. hun waardering voor Martin Frankfort voor zijn jarenlange steun aan de M.A.-Run.  Oprichter Harry Bastings en een aantal zijpanrijders geven kinderen van de Mutsaersstichting, tijdens een zijspanrit georganiseerd door Kidzbase een onvergetelijke dag.
image001      logo Mutsaersstichtingpng Logo MA Run emailL

Samen zorg dragen voor deze kwetsbare kinderen in Venlo!

Volg ons!