vaandel2018
De ruim 200 zijspanrijders en 250 vrijwilligers afkomstig uit Nederland, België, Duitsland en Scandinavië willen allemaal maar één ding: deze groep kinderen en jongeren een onvergetelijk weekend bezorgen waar ze een heel jaar op kunnen teren ! Mankracht is keihard nodig, maar helaas onvoldoende om een groot evenement te organiseren. Er is ook geld nodig.

U kunt ons helpen en wij U
De M.A.-Run is een ware happening in Venlo, een maatschappelijk evenement met een historie van 30 jaar. De M.A.-Run, de naam zegt het al, is een run van ongekende omvang in Venlo en ver daar buiten. Het is een feest van 3 dagen waar de groep kinderen en jongeren met een beperking centraal staan en dat wij samen vieren. Iedereen hoort erbij en iedereen doet mee!

Een feest dat mogelijk gemaakt wordt door de grote betrokkenheid van deelnemers, vrijwilligers, begeleiders, vrienden en natuurlijk onze sponsoren. Zonder de hulp van betrokken sponsoren kunnen wij de run niet mogelijk maken voor deze (doel)groep. Wij zijn dan ook bijzonder trots op de steun die wij elk jaar weer mogen ontvangen, want of het nu gaat om bijdrages in geld en/of natura, kortingen of diensten, zonder de steun van sponsoren kunnen wij dit fantastische evenement niet realiseren. Wij hopen dan ook van harte u (wederom) te mogen verwelkomen als sponsor. Heeft u specifieke wensen of ideeën van uw sponsoring dan horen wij graag van u. Met plezier leveren we maatwerk!

Sponsormogelijkheden *
Klik HIER voor onze sponsorpakketten. Sponsoring kan ook plaatsvinden door levering van goederen en diensten in natura of kortingen hierop. Wilt u specifiek facilitair sponsoren horen wij graag uw ideeën.

Geen uitingen
Het is ook mogelijk om op de achtergrond te sponsoren zonder externe uitingen. Samen bespreken wij graag uw wensen.

Maatwerk
Is ook mogelijk. Wij gaan op zoek naar een passende tegenprestatie voor uw sponsoring.

Leden sponsorcommissie:
Angelique Janssen (Coördinator) 06-83905039 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Peter Dahmen 06-27150637 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Namens alle zijspanrijders en vrijwilligers van de M.A.-Run, maar vooral namens alle deelnemers met een beperking en hun families danken wij iedereen die ons ondersteunt en in staat stelt om deze jaarlijkse happening te organiseren.

steun ons sponsor


* Financieel verslag 2014-2015
Financieel verslag 2015-2016
* Sponsor Prolongatie (2017)
* Sponsorpakketten
* Sponsorovereenkomst

Nieuws

Uiting van waardering!

Zaterdag 21 april uit de M.A. hun waardering voor Martin Frankfort voor zijn jarenlange steun aan de M.A.-Run.  Oprichter Harry Bastings en een aantal zijpanrijders geven kinderen van de Mutsaersstichting, tijdens een zijspanrit georganiseerd door Kidzbase een onvergetelijke dag.
image001      logo Mutsaersstichtingpng Logo MA Run emailL

Samen zorg dragen voor deze kwetsbare kinderen in Venlo!

Volg ons!