vaandel23 1
Stichting Maria Auxiliatrix Run
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Postadres: 
Goselingstraat 130
5931 HV Tegelen
KvK no: 41063497
Iban: NL92RABO0117736708
BIC: RABONL2U

Organisatie:

 Taak  Naam  Telefoonnummer/E-mail
 Bestuur    
 Voorzitter  Rene Willemsen  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Secretariaat  Vacature  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Penningmeester  Gidy Swinkels  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Bestuurslid - Sponsoring  Peter Dahmen  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Bestuurslid - Webbeheer  Ruud Sonnemans  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Sponsoring  Peter Dahmen  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Algemeen  Bestuur en algemeen  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Coordinatoren    
 Vrijwilligers  Bennie Beekers  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Verkeersregelaars  Lowie Schreurs  
 Zijspanrijders en Passagiers  Vacature  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
     

Nieuws

Triest bericht

Beste motor en zijspanrijders van de Ma-Run,

Tot ons grote verdriet bereikte ons het onderstaande bericht dat Anja, de echtgenote van vaste Ma-Run deelnemer Mart Spreeuwenberg is overleden.

Lees meer...
Hai Nellen Benefiet Concert

Het onlangs gehouden Hai Nellen Benefiet Concert in zaal Apollo in Blerick, was weer een groot succes!

In een goed gevulde zaal Apollo in Blerick was het een zeer gezellkge avond met mooie muziek en een schitternede opbrengst € 695,-

Lees meer...