35ste run MA logoTekengebied                          

M.A.-Run Venlo

36e editie 21 september 2024

                          Nieuwe facebook pagina

Stichting Maria Auxiliatrix Run
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Postadres: 
Goselingstraat 130
5931 HV Tegelen
KvK no: 41063497
Iban: NL92RABO0117736708
BIC: RABONL2U

Organisatie:

Taak Naam Telefoonnummer/E-mail
Bestuur    
Voorzitter Rene Willemsen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretariaat Bennie Beekers Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester Gidy Swinkels Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Webbeheer Ruud Sonnemans Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Sponsoring Peter Dahmen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Algemeen Bestuur en algemeen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
     
Co√∂rdinatoren    
Vrijwilligers Bennie Beekers Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Verkeersregelaars Lowie Schreurs Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Zijspanrijders en Passagiers Vacature / Ruud Sonnemans (interim) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.