35ste run MA logoTekengebied                          

M.A.-Run Venlo

36e editie 21 september 2024

                          Nieuwe facebook pagina

De Stichting Maria Auxiliatrix Run is met notariële akte ingeschreven bij de kamer van koophandel: onder nummer 31063497. Het huidige bestuur van de stichting bestaat op dit momentuit 5 leden.

organogram marungrijs

 Taak  Naam  Telefoonnummer / Email
     
 Voorzitter  Rene Willemsen  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Secretaris  Bennie Beekers  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Penningmeester  Gidy Swinkels  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Bestuurslid - Sponsoring en opslag  Peter Dahmen  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Bestuurslid - Website en media beheer  Ruud Sonnemans  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Veel personen of organisaties werken samen met de Stichting M.A.-run en hebben een grote maatschappelijke betrokkenheid om de run tot een succes te maken. Een veelheid aan facilitair sponsors zorgen ervoor dat de kosten laag blijven en we als M.A.-Run voor een relatief kort moment weinig eigen middelen/materialen nodig hebben. De betrokkenheid en de sociale steun komt uit Noord Limburg en Brabant. Een veelheid aan organisaties, vrijwilligers en betrokkenen dragen allemaal bij aan het tot stand komen van de M.A.-Run.

Zonder vrijwilligers staat de M.A. Run stil. We hebben vele handen nodig om het evenement te kunnen organiseren en er een success van te maken. Niets gaat vanzelf. Er is heel veel te doen vóór, tijdens én na iedere M.A.- Run.

Binnen de M.A.-Run werken we met een vaste groep coordinatoren. Zij dragen ieder zorg voor een onderdeel van de organisatie.

 Taak  Naam
   
 Inschrijvingen vrijwilligers  Bennie Beekers
 Inschrijvingen verkeersregelaars  Lowie Schreurs
 Inschrijvingen zijspanrijders en passagiers  Vacature
 Web beheer en media  Ruud Sonnemans
 Sponsorcommissie en opslag beheer  Peter Dahmen
 Zorggroep Noord-Limburg De Witte Steen  Monique Hoezen
 Mytylschool Ulingsheide  Hanneke van Elswijck
 Impuls  Fieke van de Ven
 Veiligheid (calamiteiten)  Clemens van Ampting
 Info tijdens weekend run  Gemmie Beekers
 Activiteiten presentatie  Paul Linsen en Theo Derks
 Kinderactiviteiten  Kim Flos
 Tent, terrein en techniek  Vacature
 Barbequedorp  Antoinette Kerren
 Intern vervoer en magazijnbeheer  Peter Dahmen
 Politie contact  Peter Dahmen / Ger de Kunder
 Routeplanning  Lowie Schreurs
 Sjouwploeg  Frans Schepers, Marcel van de Vocht en Gidy Swinkels
 Tussenstop  Hildegard Hendrixs
 Horeca  Antoinette Kerren
 Muziekprogramma en artiestenactiviteiten  Bart Rievers en Paul Linssen
   
   
   

Een van de actiefste groep vrijwilligers, en het meest zichtbaar tijdens ma-run, zijn de verkeersregelaars. Ze zijn onontbeerlijk voor het goede verloop. Ruim 150 mannelijke en vrouwelijke motormuizen zijn van 's morgens vroeg tot 's avonds laat in de weer om de stoet veilig door het overige verkeer te begeleiden.

Natuurlijk betekent de M.A.-Run niets zonder zijspanrijders en passagiers!