vaandel2022
De ruim 200 zijspanrijders en 250 vrijwilligers afkomstig uit Nederland, België, Duitsland en Scandinavië willen allemaal maar één ding: deze groep kinderen en jongeren een onvergetelijk weekend bezorgen waar ze een heel jaar op kunnen teren ! Mankracht is keihard nodig, maar helaas onvoldoende om een groot evenement te organiseren. Er is ook geld nodig.

U kunt ons helpen en wij U
De M.A.-Run is een ware happening in Venlo, een maatschappelijk evenement met een historie van 30 jaar. De M.A.-Run, de naam zegt het al, is een run van ongekende omvang in Venlo en ver daar buiten. Het is een feest van 3 dagen waar de groep kinderen en jongeren met een beperking centraal staan en dat wij samen vieren. Iedereen hoort erbij en iedereen doet mee!

Een feest dat mogelijk gemaakt wordt door de grote betrokkenheid van deelnemers, vrijwilligers, begeleiders, vrienden en natuurlijk onze sponsoren. Zonder de hulp van betrokken sponsoren kunnen wij de run niet mogelijk maken voor deze (doel)groep. Wij zijn dan ook bijzonder trots op de steun die wij elk jaar weer mogen ontvangen, want of het nu gaat om bijdrages in geld en/of natura, kortingen of diensten, zonder de steun van sponsoren kunnen wij dit fantastische evenement niet realiseren. Wij hopen dan ook van harte u (wederom) te mogen verwelkomen als sponsor. Heeft u specifieke wensen of ideeën van uw sponsoring dan horen wij graag van u. Met plezier leveren we maatwerk!

Sponsormogelijkheden *
Klik HIER voor onze sponsorpakketten. Sponsoring kan ook plaatsvinden door levering van goederen en diensten in natura of kortingen hierop. Tijdens de run hebben we verschillende goederen en diensten nodig. Heeft u mogelijkheden om bij te dragen aan bv:

Activiteiten
Tombola prijzen
Huishoudelijke materialen
O.a. Brood, BBQ, consumpties
Inrichting, tent terrein techniek

Neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Geen uitingen
Het is ook mogelijk om op de achtergrond te sponsoren zonder externe uitingen. Samen bespreken wij graag uw wensen.

Maatwerk
Is ook mogelijk. Wij gaan op zoek naar een passende tegenprestatie voor uw sponsoring.

Leden sponsorcommissie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.):
Angelique Janssen (Coördinator)
Peter Dahmen
Lancy van der Vorst


Namens alle zijspanrijders en vrijwilligers van de M.A.-Run, maar vooral namens alle deelnemers met een beperking en hun families danken wij iedereen die ons ondersteunt en in staat stelt om deze jaarlijkse happening te organiseren.

steun ons sponsor

 

Nieuws

Afgelasting Ma-Run van zaterdag 18 september 2021

Afgelasting Ma-Run van zaterdag 18 september 2021

Het bestuur van de Stichting Maria Auxiliatrix Run Venlo heeft unaniem besloten de Ma-Run van zaterdag 18 september 2021 en de geplande feestactiviteiten daar omheen, ook dit jaar weer geen doorgang te laten vinden.

De ontwikkelingen van de laatste weken omtrent het coronavirus maken dat Stichting Maria Auxiliatrix Run onvoldoende perspectief ziet op een versoepeling van alle nog geldende maatregelen waaronder de 1,5 meter maatregel.
Het bestuur licht de keuze van de Stichting Ma-Run als volgt toe: “Als organisatie hebben we in een eerder stadium al aangegeven dat de Ma-Run alleen door kan gaan als er geen beperkende maatregelen meer zijn. Testen voor toegang is bij ons evenement dan ook geen optie, evenals de 1,5 meter maatregel een te grote belemmering vormt. Het ging even
de goede kant op, maar een aantal weken geleden werden evenementen weer verboden.
Recent is Nederland weer “op rood” gegaan en dat betekent dat de volgende stappen uit het openingsplan weer worden uitgesteld en er in plaats daarvan mogelijk zelfs na 13 augustus aanvullende maatregelen komen. In goed overleg met de gemeente en de afweging van mogelijke alternatieven zijn we dan ook gekomen tot dit besluit. De gezondheid van onze deelnemers, passagiers en vrijwilligers staat voor het bestuur echter
altijd op de eerste plaats.”
De datum voor de volgende Ma-Run wordt nu zaterdag 17 september 2022.

Bericht aan alle passagiers,


Alleen privé aanmeldingen voor passagiers kunnen rechtstreeks naar het mailadres van de Ma-Run worden gestuurd.
Dit is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Overige passagiers die andere jaren ook door de coördinatoren van de Zorginstellingen zijn aangemeld, kunnen ook dit jaar weer een uitnodiging verwachten via dezelfde contactpersoon van de Zorginstellingen.
Zij gaan voor deze groep passagiers de aanmelding volledig verzorgen.

Deze contactpersonen zijn:

Hanneke van Elswijck voor Mytylschool en Ulingshof
Fieke van de ven voor Hertog Reinoud en Impuls
Monique Hoezen voor de Witte Steen


Namens het bestuur van de Stichting Maria Auxiliatrix run.


Blijf allemaal gezond en hopelijk tot in september bij de 34e Ma-Run.


Venlo, 14 mei 2021

_______________________________________________________________________________________________________________________________

Nieuws update Ma-Run zaterdag 18 September 2021


Ondanks de actuele corona maatregelen en de onzekerheden die er nog zijn richting september van dit jaar, zijn we toch gestart met de voorbereidingen voor de - vorig jaar afgelaste, 34e editie van de Ma-run.

We gaan samen met onze coördinatoren de organisatie voorbereiden en iedereen vragen om zich weer via de website in te schrijven voor medewerking of deelname aan de run van dit jaar.

Er is een nieuwe run aangemaakt voor 2021 en inschrijven is dan ook vanaf nu weer mogelijk.
Mochten er zich problemen voordoen tijdens het inschrijven dan graag een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit geld overigens ook voor diegenen die nog geen eigen account hebben aangemaakt, of waar het niet lukt om in te loggen.
Denk eraan dat je altijd moet inloggen met het mailadres en paswoord - wat je hebt gebruikt bij het aanmaken van je account.
Ook goed om even te checken of je accountgegevens nog wel actueel zijn en anders svp even aanpassen.
Denk hierbij aan wijziging van mailadres, zijspangegevens of NAW gegevens.

De groep Verkeersregelaars zullen een extra bericht ontvangen via Karin Hesen – Coördinator voor deze groep.
Karin zal dan ook weer een nieuwe code hebben waarmee de online training voor het certificaat kan/moet worden gedaan.

Verder heeft het bestuur besloten dat extra sponsoring ons de mogelijkheid bied om IEDEREEN die dit jaar deelneemt als vrijwilliger, zijspanrijder, verkeersregelaar of passagier, helemaal GRATIS 1 stuks T-shirt in zijn of haar maat kan bestellen via het inschrijfformulier.
Dit hoeft dan ook niet te worden afgerekend via de inschrijving (via IDEAL)
Als er meer dan 1 stuks wordt besteld, dan moeten de extra T-shirts wel via IDEAL worden afgerekend.
Voor de passagiers die via een zorginstelling worden aangemeld/ingeschreven geld net als voorgaande jaren dat de extra bestelde T-shirts achteraf worden afgerekend.

Mocht er toch de komende maanden reden zijn dat we de Run van overheidswege niet mogen laten doorgaan, dan maken we dat onmiddellijk bekend middels een nieuw schrijven en via de media, zoals de website en Facebook.
Ook zullen we dan terugkomen op eventuele extra veiligheidsmaatregelen als dat zou worden vereist.
We zullen op dat moment ook bekijken of er mogelijkheden zijn voor een alternatief of dat we de run volledig uit moeten stellen tot volgend jaar.


Namens het bestuur van de Stichting Maria Auxiliatrix run.


Blijf allemaal gezond en hopelijk tot in september bij alweer de 34e Ma-Run.

sponsors

Volg ons!