vaandel2019
De ruim 200 zijspanrijders en 250 vrijwilligers afkomstig uit Nederland, België, Duitsland en Scandinavië willen allemaal maar één ding: deze groep kinderen en jongeren een onvergetelijk weekend bezorgen waar ze een heel jaar op kunnen teren ! Mankracht is keihard nodig, maar helaas onvoldoende om een groot evenement te organiseren. Er is ook geld nodig.

U kunt ons helpen en wij U
De M.A.-Run is een ware happening in Venlo, een maatschappelijk evenement met een historie van 30 jaar. De M.A.-Run, de naam zegt het al, is een run van ongekende omvang in Venlo en ver daar buiten. Het is een feest van 3 dagen waar de groep kinderen en jongeren met een beperking centraal staan en dat wij samen vieren. Iedereen hoort erbij en iedereen doet mee!

Een feest dat mogelijk gemaakt wordt door de grote betrokkenheid van deelnemers, vrijwilligers, begeleiders, vrienden en natuurlijk onze sponsoren. Zonder de hulp van betrokken sponsoren kunnen wij de run niet mogelijk maken voor deze (doel)groep. Wij zijn dan ook bijzonder trots op de steun die wij elk jaar weer mogen ontvangen, want of het nu gaat om bijdrages in geld en/of natura, kortingen of diensten, zonder de steun van sponsoren kunnen wij dit fantastische evenement niet realiseren. Wij hopen dan ook van harte u (wederom) te mogen verwelkomen als sponsor. Heeft u specifieke wensen of ideeën van uw sponsoring dan horen wij graag van u. Met plezier leveren we maatwerk!

Sponsormogelijkheden *
Klik HIER voor onze sponsorpakketten. Sponsoring kan ook plaatsvinden door levering van goederen en diensten in natura of kortingen hierop. Tijdens de run hebben we verschillende goederen en diensten nodig. Heeft u mogelijkheden om bij te dragen aan bv:

Activiteiten
Tombola prijzen
Huishoudelijke materialen
O.a. Brood, BBQ, consumpties
Inrichting, tent terrein techniek

Neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Geen uitingen
Het is ook mogelijk om op de achtergrond te sponsoren zonder externe uitingen. Samen bespreken wij graag uw wensen.

Maatwerk
Is ook mogelijk. Wij gaan op zoek naar een passende tegenprestatie voor uw sponsoring.

Leden sponsorcommissie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.):
Angelique Janssen (Coördinator)
Peter Dahmen
Nancy Peppelenbos
Daan Janssen
Wiljo van Gassel
Ted Boots


Namens alle zijspanrijders en vrijwilligers van de M.A.-Run, maar vooral namens alle deelnemers met een beperking en hun families danken wij iedereen die ons ondersteunt en in staat stelt om deze jaarlijkse happening te organiseren.

steun ons sponsor

 

Nieuws

Motorbeurs

NMB19 Fb algemeen 003Beste motorliefhebbers,

Op 18 januari 2019 start het motorseizoen met de 24e editie van Dé Noordelijke Motorbeurs, in Expo Assen (voorheen TT-Hall). Op de beurs presenteren ca 110 bedrijven, clubs en andere organisaties zoals de Politie en de MAG, hun producten en diensten. Ook het TT-circuit is natuurlijk aanwezig evenals de Veteranen Motorclub met "Pre War Motorcycles". Nieuwe modellen zijn te verwachten van diverse merken zoals Kawasaki, Harley-Davidson en KTM. Daarnaast zijn er verschillende activiteiten zoals het sleutelplein "Customworxs" m.m.v. bekende merken als Motorcyclestorehouse, Motorcycle Academy, HK Supsension en Powerplustools. Hier kan men bij deskundigen meer over motortechniek te weten komen. Voor een betere rijvaardigheid zijn er diverse bedrijven voor motortrainingen. Natuurlijk is er ook weer een custom bikeshow met schitterende exemplaren.

Aangezien we zoveel mogelijk motorrijders willen bereiken, zouden wij u willen vragen om het evenement op te nemen in (uit)agenda’s en uw website. Misschien heeft u de mogelijkheid om ook redactionele aandacht te schenken aan het evenement. Daarom ontvangt u hierbij een persbericht betreffende Dé Noordelijke Motorbeurs 2019 op 18, 19 en 20 januari. De bijgevoegde foto kunt u gebruiken ter illustratie bij de vermelding van het evenement. De algemene uiting kan gebruikt worden voor bijvoorbeeld de Facebook-pagina.

Mocht u meer informatie en/of foto's willen, dan kunt u even kijken op onze website en/of facebookpagina (zie onder).

BELANGRIJK: Dé Noordelijke Motorbeurs is in 2018 verhuisd en wordt gehouden in Expo Assen (voorheenTT-Hall) en NIET meer in Groningen.

Gegevens gewijzigd? Geef het aan ons door per mail via deze link: gegevens gewijzigd. Geef duidelijk aan wat er gewijzigd is!


Met vriendelijke groet,
Organisatiebureau Fremar
______________________

Volg het laatste nieuws via:
Facebook
- Twitter
- www.denoordelijkemotorbeurs.nl

sponsors

Volg ons!